Jij hebt dat ene zetje nodig.
Dat zetje ben ik.

Wil jij weer lekker in je vel zitten?

Ben je klaar om actie te ondernemen?

Actie die wél het gewenste resultaat oplevert?

Wacht niet langer, kies vandaag nog voor een beter leven.

Waarom Rob Moltmaker

Als hoogsensitief persoon heb ik een groot empathisch vermogen; ik voel mensen aan en begrijp hun energie. Ik help je niet alleen om meer te bewegen, maar ook om je zelfvertrouwen te vergroten, je enthousiasme terug te vinden in je werk en je leven op orde te krijgen. Heb je schulden? Dit is een van de grootste stressfactoren. Dankzij mijn jarenlange ervaring als bewindvoerder en het werken met veel verschillende doelgroepen kan ik je ook hierbij ondersteunen.

Het is tijd om je beste leven te gaan leiden!

Mijn verhaal

Mijn gewicht zat me steeds weer in de weg. Ik was veel te zwaar, mijn bloeddruk was te hoog, ik had slaapapneu en kreeg diabetes. Ook mijn reuma nam steeds zorgwekkendere vormen aan. De klachten verergerden en mijn strippenkaart van het ziekenhuis raakte snel vol. Bovendien ontwikkelde ik mentale klachten. Mijn beroep als bewindvoerder was een mentale uitdaging, maar bovenal was mijn plezier in het leven verdwenen.

WhatsApp Image 2022-07-18 at 5.52.31 PM

In 2020 ging de knop om. Na een aantal jaar sukkelen met mijn lichamelijke en mentale gezondheid, viel mijn oog op een flyer in het kantoor van de reumatoloog: “Hardlopen met reuma”. Was dit mijn teken? Dit was de trigger, mijn startschot. Ik werd lid van deze hardloopclub en keek niet meer achterom. We deden het samen, ik was niet alleen. Toen ik later dat jaar voor de eerste keer meedeed aan een bootcamp, was de cirkel rond: ik had mijn gouden combinatie gevonden. In de sportschool vind je me tegenwoordig o.a. bij de lessen Spinning, Body Pump en Body Balance.

De weg naar een gezonde levensstijl is geen stijgende lijn. Je valt, je staat op, je valt. Het maakt niet uit hoe vaak je valt, zolang je altijd maar weer opstaat. Het draait niet alleen om bewegen. Het gaat om het hele plaatje: goede voeding, geen (financiële) stress, een gezonde levensstijl. Ik help je met al deze elementen.

In anderhalf jaar tijd ben ik 30 kg afgevallen. Mijn BMI is zoals hij hoort te zijn en het belangrijkste van alles is: ik voel me zo fit als een hoentje. Mijn bloeddruk en suikerwaarde zijn goed, mijn slaapapneu en longklachten verdwenen, en ook mijn reuma is onder controle.

En weet je wat? Alles wat ik kan, kun jij ook! Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar zelf betekent niet alleen. Samen kunnen we jouw mentale en fysieke gezondheid 180 graden draaien.

WhatsApp Image 2022-07-18 at 5.52.31 PM (1)

Ik help je graag verder

Als je tot hier hebt doorgelezen, weet je dat je mijn hulp goed kunt gebruiken. Samen kijken we naar je situatie en welke werkwijze het best bij jou past. Laten we een afspraak inplannen.